We kómen er wèl…!

Nadat Marco afgelopen dinsdag de deur van kantoor al achter zich had dichtgetrokken was het voor Solange gisteren zover: de laatste werkdag zit erop.. we hebben ruim 5 maanden vrij! En daarbij, vanaf nu over minder dan een week zijn we getrouwd!

Echt tijd om aan het idee te wennen hebben we nog niet gehad – we zijn de afgelopen weken druk geweest met met name nog technische voorbereidingen aan de boot, en de laatste administratieve zaken. Gelukkig komt het eind nu echt in zicht! Deze week is eindelijk de kachel afgekomen door goed werk van Solange, Ruud en René afgelopen weekend (wat een klus was dat..), en heeft Marco met René gisteren de omvormer ingebouwd, de laatste loshangende kabels weggewerkt en paneeltjes weer dichtgeschroefd. 

Nu het meeste technische werk achter de rug is kunnen we gaan beginnen met de échte reisvoorbereiding. Tussen allemaal leuke sociale afspraken door dit weekend gaan we de boot van voor tot achter en boven tot beneden helemaal schoonmaken (en op zoek naar nog “verdwenen” schroefjes, moertjes en ringetjes in de laagste punten van de boot), zodat we weer kunnen gaan inrichten en van de boot een plek om te wonen, te leven én te zeilen te maken. De grote uitdaging lijkt hier nu wel in te worden – waar laat je alles? En wat leg je bovenop, de reserve dieselfilters, het doosje met elektra onderdelen, of toch liever de noodvoorraad lijnen en vallen. Hoe dan ook, het blijft passen en meten op een 933 met z’n 2’en, voor 5 maanden. We hopen jullie binnenkort een update te kunnen geven over hoe dit uiteindelijk gelukt is.

We hebben inmiddels 28 volgers op de site – superleuk dat jullie ons volgen! We gaan jullie zo goed als mogelijk de memorabele reis laten meebeleven via dit blog en de foto’s en video’s die we gaan delen. Schroom ook niet om ons af en toe een berichtje te sturen hieronder dit bericht, of via de mail button! We ontvangen graag jullie commentaar en reacties 🙂 Tot heel snel in Scheveningen?! 

Leeg bureau Solange
Bureau Marco
Chaos!
Laatste werkdag achter de rug!
IMG_0720
previous arrow
next arrow
Leeg bureau Solange
Bureau Marco
Chaos!
Laatste werkdag achter de rug!
IMG_0720
previous arrow
next arrow

2 gedachten over “We kómen er wèl…!

  1. Aranka zegt:

    Hard gewerkt (en werkt ook alles)? En nu lekker genieten van de aanloop naar het huwelijk.
    P.S. Wie gaat nu dat plantje aan dat lege buro verzorgen, of staat dat de komende 5 maanden droog en liefdeloos te staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *